7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

  

Naadloos en luchtdicht bouwen en waarom.

Wij bij Cultieflex zijn op de hoogte van hoe belangrijk luchtdicht bouwen is. Het voorkomen van ongewenste luchtstromen en het isoleren van het weer, geluid en koude. Dit doen wij bij Cultieflex met uiterst goede kwaliteit materialen van Tremco Illbruck. Het luchtdicht bouwen is ook van enorm belang in het energie prestatie. 

 

Energie prestatie ofwel EPC-normen.

De EPC-norm ofwel het Energieprestatiecoëfficiënt is een norm die voor zichzelf spreekt en betreft hoe zuinig de energie in een pand word gebruikt. Het isoleren en voorkomen van temperatuur verlies wegens slecht gereguleerde windstromen is waar luchtdicht bouwen van groot belang is. Het energie verlies kan daardoor namelijk oplopen tot wel 30%. Hiervoor wilt Cultieflex u graat helpen met behulp van ons luchtdicht bouwen. 

 

Wanneer luchtdicht bouwen.

Luchtdicht bouwen kan uiteraard alleen worden uitgevoerd indien er constructie bezig is. Daarom word dit altijd gedaan tijdens renovaties en nieuwbouw projecten. Wij bij Cultieflex assisteren u hier uiteraard graag bij en beloven dan ook een professioneel en goed uitgewerkt resultaat! 

 

Toepassen van luchtdicht bouwen.

Uiteraard moet bij het toepassen van luchtdicht bouwen enige betrokkenheid zijn in de ontwerpfase van de bouw. Rekening moet worden gehouden met het op de juiste manier ontwerpen van deze details. Dit om luchtlekken te voorkomen op plaatsen zoals aansluitingen tussen raam- en deurkozijnen en gevels, daknokken, aansluitingen rondom dakkapellen en andere soortgelijke plaatsen.

 

Cultieflex en u.

Wij bij Cultieflex zijn zeer ervaren en gedreven in het afleveren van een kwalitatief uitstekend resultaat en helpen u met veel plezier met al uw wensen in luchtdicht bouwen. Voor verdere vragen kunt u altijd nog contact met ons opnemen met vanaf onze Contact pagina. Wij hopen graag van u te horen!