7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Waarom kitbedrijf Cultieflex?

Wat maakt kitbedrijf Cultieflex anders dan andere kitbedrijven?

Wij zijn een ambachtsbedrijf bij uitstek. Al meer dan 25 jaar is onze professionele passie het kitten en afdichten van kitvoegen, naden, kieren en scheuren. Of het nou gaat om een gebouw, woning of object. We geloven dat uw kitwerk een bijdrage dient te leveren aan een voor u zo aangenaam, veilig en gezond mogelijk woon-, werk- en/ of leefomgeving.

Ook geloven we dat kitvoegen en afdichtingen dé finishing touch zijn van uw kantoorgebouw, woonhuis of boot. Daarom zien wij het als onze taak om uw kitwerk mooi, netjes en milieuvriendelijk te kitten of af te dichten. Want dat zegt iets over u. We combineren vakmanschap en milieuvriendelijke kitsoorten en voeg- en afdichtingsmiddelen met duurzame afdichtingsmethoden die u kwalitatief kitwerk garanderen. We doen aan kitten en afdichten.  

Maar waarom zou u eigenlijk voor Kitbedrijf Cultieflex kiezen, wat maakt ons uniek? Meer dan 812 zakelijke klanten en 1200 particulieren hebben inmiddels gekozen voor Kitbedrijf Cultieflex.

Al meer dan 1000 tevreden klanten zijn u voor gegaan!

U wilt gewoon het beste maar belangrijker nog; u wilt een eindresultaat waar u blij van wordt

Waarom kiezen klanten voor ons?

Elke klant heeft zo zijn redenen om voor ons te kiezen. Dit verschilt van “vertrouwen in ons hebben” tot en met “scherpe offerte voor hun kitwerk”. Het is niet aan ons om te vertellen waar wij goed in zijn want dit bepaald u uiteindelijk zelf. Lees hier waarom anderen voor ons als hun kitbedrijf kiezen.

Asha Bissun

Huiseigenaar in Den Haag

BEGRIPVOL

Ik wilde niet alleen vakkundig advies. Maar ook een kitter die oog had voor detail, het grote geheel kon overzien en netjes werkte. En op aanraden van mijn ouders nam ik contact op met Erhard. Na een korte inspectie en advies gesprek in ons droomhuis snapte ik waarom mijn ouders mij Cultieflex aanraadde. Want Erhard snapte precies wat ik wilde en bedoelde.  


Daarom.

Offerte aanvragen >

Hans Scheffers

VvE in Vlaardingen

EERLIJK

Ik wilde een betrouwbare partij om onze kitwerk uit te voeren en na onderzoek viel de keuze al gauw op Kitbedrijf Cultieflex.


Daarom.

Offerte aanvragen >

Nico Mastenbroek

Bedrijf in Rijswijk

BEKWAAM

Als dé vastgoedregisseu van Nederland vinden wij kwaliteit, betrokkenheid, vindingrijkheid en een optimaal resultaat voor onze opdrachtgevers belangrijk. En dit zijn volgens ons ook de sterke punten van Kitbedrijf Cultieflex. Ze leveren maatwerk dat is afgestemd op de belangen van alle betrokken partijen. Als een proactieve groep vakmensen gaan ze voor een resultaat dat ook voor ons rendement oplevert. De kitters van Cultieflex weten waar ze over praten. Ze innoveren omdat ze net als ons voorop willen lopen in de markt. En net als ons hebben ze aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Maar het allerbelangrijste reden waarom wij voor kitbedrijf Cultieflex kiezen; " Ze doen wat we van ze verwachten."


Daarom.

Offerte aanvragen >

Onze zakelijke klanten

Cultieflex medewerkers

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!