7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Waterdicht maken

Wilt u een ruimte, object of gebouw afkitten/ afdichten en waterdicht maken? Schakel dan de kitspecialist van kitbedrijf Cultieflex in. Of het nu gaat om het waterdicht maken van uw dak, badkamer, zwembad, parkeergarage, kelder, vloeren, natte ruimtes of uw schip/ bootje. Wij zorgen ervoor dat alles volledig waterdicht wordt gemaakt!

Waarom waterdicht laten maken door een professionele kitbedrijf?

Het is belangrijk dat wat waterdicht dient te zijn ook goed waterdicht wordt gemaakt. Er zijn verschillende redenen waarom dit belangrijk is:

  • ten eerste voorkomt u lekkage, schimmel en stank

Door gebruikt te maken van de juiste kit en kitmethode heeft u geen last van lekkage. U voorkomt schimmel. En het gaat niet stinken.

  • Ten tweede zorgt een goede waterdichte kitafdichting voor isolatie tegen extreme weersomstandigheden

Hierdoor voorkomt u onnodige regenschade en kosten. De kitters van kitbedrijf Cultieflex helpen u bij het waterdicht maken van uw ruimte, gebouw of object.

De juiste diagnos leidt tot de juiste afdichtingsmethode en voorkomende kitwerkzaamheden

Kitbedrijf Cultieflex heeft ervaring in knowhow in het afdichten van constructies en objecten, het aanbrengen van vloeistof- dichte vloeren en het waterdicht afwerken van luxe jachten. In alle gevallen is vakmanschap van groot belang. Ook uw dak waterdicht maken, uw badkamer waterdicht maken of uw zwembad waterdicht maken is daarom geen enkel probleem voor ons. U krijgt van ons garantie op het kitwerk. Zo bent u verzekerd van dat alles waterdicht is gemaakt!

Contact over waterdicht maken

Heeft u een constuctie, object, ruimte of gebouw dat waterdicht gemaakt moet worden?

Dan kunt u altijd naar onze contactpagina om een contact formulier in te vullen, of neem gerust contact op via de telefoon!

Dank u wel, we speken elkaar snel!

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!