7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Recent werk

Onze passie drijft ons en onze ervaringen klaart de klus.

Als uw kitbedrijf zetten wij ons kit- vakmanschap in voor het realiseren van een aangenaam en veilig woon-, leef-, of werkomgeving voor u en anderen.  Dit doen wij vanuit onze passie: het opleveren van strak, glad, mooi en functioneel kitwerk waar u blij van wordt.  Of u nu een hoofdaannemer bent die betrokken is bij de bouw van een wolkenkrabber of een klusser die zijn droomhuis aan het realiseren is. Wij gaan samen met u elke uitdaging op het gebied van afkitten en/of afdichten aan.

Wij garanderen u de beste kwaliteit, vakmanschap, effectiviteit en tevredenheid. Kijk hier naar het resultaat van onze gedrevenheid en passie. En overtuig uzelf. 

Offerte aanvragen

Galerij- en balkonvoegen afdichten en afkitten

Galerij- en balkonvoegen afdichten en afkitten
VvE Parkzicht
Vlaardingen
11 aug 2011
De galerij- en balkon kitvoegen waren niet meer goed. Hierdoor kon lekwater via de consoles de woningen binnendringen en schimmel en houtrot veroorzaken.
De dilatatievoegen in de betonnen galerij- en balkonelementen moesten aan de bovenzijde duurzaam worden afgedicht om lekkages te voorkomen. Het toe te passen afdichtingssysteem moest duurzame vervormingen (thermische belasting) op kunnen vangen en bestand zijn tegen continue waterbelasting door plassen water (weersinvloeden). Bovendien moest het systeem opgewassen zijn tegen mechanische en puntbelastingen, bijvoorbeeld door naaldhakken.
Beoordeling
"Service boven verwachtingen en begrip voor de druk vanuit ons."...
Hans Scheffers
Vlaardingen
Lees dit klantverhaal verder >

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!