7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Recent werk

Onze passie drijft ons en onze ervaringen klaart de klus.

Als uw kitbedrijf zetten wij ons kit- vakmanschap in voor het realiseren van een aangenaam en veilig woon-, leef-, of werkomgeving voor u en anderen.  Dit doen wij vanuit onze passie: het opleveren van strak, glad, mooi en functioneel kitwerk waar u blij van wordt.  Of u nu een hoofdaannemer bent die betrokken is bij de bouw van een wolkenkrabber of een klusser die zijn droomhuis aan het realiseren is. Wij gaan samen met u elke uitdaging op het gebied van afkitten en/of afdichten aan.

Wij garanderen u de beste kwaliteit, vakmanschap, effectiviteit en tevredenheid. Kijk hier naar het resultaat van onze gedrevenheid en passie. En overtuig uzelf. 

Offerte aanvragen

Renoveren van kitwerk

Renoveren van kitwerk
MVGM
Rijswijk
07 aug 2009
MVGM vind één zaak maar belangrijk: vastgoed van haar opdrachtgevers zo optimaal mogelijk managen. Vanuit de gedachte dat goede regie voor goed resultaat zorgt, werken ze alleen met vakmensen die, net als hun, hoogwaardige dienstverlening als normaal beschouwen.
Eens in de zoveel tijd controleert MVGM alle vastgoed in haar vastgoed portefeuille. En regelmatig krijgen wij dan de opdracht om het kitwerk van kleine tot grote kantoren, winkels, VvE, woningen, appartementen en andere vastgoed van MVGM te herstellen of vervangen- en onderhouden.
 
Als u last heeft van vochtige plekken rondom voegen en randen in uw woning, kantoor of winkelpand, of u ruikt luchtjes die u niet kunt verklaren, dan kan het zijn dat uw kitwerk de oorzaak is van uw problemen. Het regelmatig laten onderhouden van kitwerk is daarom van belang.
Beoordeling
"Vaak weten ze al welke kitsoort gebruikt moet worden zonder het bestek van een bouwwerk gelezen te hebben."...
Nico Mastenbroek
Rijswijk
Lees dit klantverhaal verder >

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!