7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Recent werk

Onze passie drijft ons en onze ervaringen klaart de klus.

Als uw kitbedrijf zetten wij ons kit- vakmanschap in voor het realiseren van een aangenaam en veilig woon-, leef-, of werkomgeving voor u en anderen.  Dit doen wij vanuit onze passie: het opleveren van strak, glad, mooi en functioneel kitwerk waar u blij van wordt.  Of u nu een hoofdaannemer bent die betrokken is bij de bouw van een wolkenkrabber of een klusser die zijn droomhuis aan het realiseren is. Wij gaan samen met u elke uitdaging op het gebied van afkitten en/of afdichten aan.

Wij garanderen u de beste kwaliteit, vakmanschap, effectiviteit en tevredenheid. Kijk hier naar het resultaat van onze gedrevenheid en passie. En overtuig uzelf. 

Offerte aanvragen

Badkamer kitten

Badkamer kitten
Asha Bissun
Den Haag
01 aug 2014
Asha droomde van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid. Ze had gekozen voor stralend wit met glanzend chroom en lichte natuurtinten. Dus de kitvoegen dienden hierop aan te sluiten zodat deze een bijdrage zou leveren aan een frisse blik en rustgevoel.
Het kitten van de badkamer van Asha was geen eenvoudige klus. Het was belangrijk dat de badkamer op de juiste manier werd gekit. Eerst hebben we de oude kit verwijderd. Door de oude kitranden netjes te verwijderen konden wij de nieuwe kit netjes, glad en strak aanbrengen.  Om er voor te zorgen dat Asha zo lang mogelijk kon genieten van haar droombadkamer, zonder last te krijgen van lekkages en schimmel, maakten wij gebruik van speciale waterbestendige kit. Door het waterdicht maken van haar badkamer kan Asha nu langer genieten van haar drooombadkamer. 
Beoordeling
"Kiezen voor een kitter van Cultieflex is de investering dubbel en dwars waard"...
Asha Bissun
Den Haag
Lees dit klantverhaal verder >

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!