7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Kitter / kitspecialist

Hebt u met spoed een kitspecialist of kitter nodig?

Met een kitter van Kitbedrijf Cultieflex haalt u een vakman, die zeer deskundig in het beoordelen en het aanbrengen van kit is, in huis.

Of het nou gaat om afkitten, afdichten, lekkages of schimmel, de kitter van Kitbedrijf Cultieflex  is de juiste vakman voor uw klus of bouwproject. Ons kitbedrijf heeft sinds haar ontstaan al vele grote en kleine kitklussen en grote bouwprojecten succesvol afgerond en kan zodoende putten uit een bron van knowhow en ervaring. Ook voor uw situatie hebben wij een passend oplossing. En met het grote team van specialisten dat Kitbedrijf Cultieflex rijk is, zijn wij u graag van dienst.

Laat uw kitwerkzaamheden goed uitvoeren

Een kitvoeg lijkt dan wel onbelangrijk, maar een onjuiste kitvoeg of afdichting kan grote en onplezierige gevolgen hebben.  De kitters van Kitbedrijf Cultieflex  hebben meer dan 20 jaar ervaring in het aanbrengen van kitvoegen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het beoordelen en begroten van uw kitwerkzaamheden. U kunt ons ook inschakelen als u uw bestaand voegwerk wilt laten inspecteren. 

Onze kitters weten dat het belangrijk is om hun kitwerkzaamheden goed uit te voeren. Want goed kitwerk zorg voor een aangenamer woon- werk- en leefomgeving. Onze kitters hebben oog voor detail en daarom kunnen wij ook een eindresultaat waar u blij van wordt garanderen. Hierbij is afwerking ook een belangrijk onderdeel, want een kitvoeg valt niet op. En dat is pas goed kitwerk.

Kies voor een kitter van een kitbedrijf die meer doet dan u verwacht 

Met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van afkitten en afdichten heeft kitbedrijf Cultieflex meer in huis dan alleen goede kitters. Zo kunt u ons ook inschakelen voor inspectie en advies op bestaande kitwerken. Of voor een beoordeling op de prestaties van andere uitvoerende kitbedrijven. Op afspraak komt onze kitspecialist dan langs voor een inspectie en zal daar rapportage over uitbrengen.

Kitbedrijf Cultieflex is ook gespecialiseerd in brandwerend kitten en afdichten en brandwerende materialen. Ook hier geven wij advies en uiteraard kunnen wij de materialen leveren en aanbrengen.De kitspecialisten en kitters van Kitbedrijf Cultieflex zijn bij diverse grotere kitwerkprojecten betrokken geweest. Bekijk onze projecten voor meer voorbeelden van onze kitwerkzaamheden.

Wij zijn VCA bedrijf gecertificeerd. Wij staan voor hoogstaand en duurzaam kitwerk. Daarom werken wij alleen met professionele kitters die meer doen dan van hun wordt verwacht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste wetten en regels wat betreft milieuprincipes, kwaliteitsnormen en productaansprakelijkheid.

Voor vragen en offertes aanvragen hebben wij een contactpagina die u in kunt vullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op!

Dank u wel, we speken elkaar snel!

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!