7 dagen per week, tussen 08.00 en 21.00 bereikbaar!

(010) 2 999 100

06-51343811

    

Kitherstel- en renovatie van uw kitwerk

Wanneer uw kitwerk aan herstel of renovatie toe is verzorgen wij graag de herstel of renovatie van uw bestaand kitwerk. Van kleine klussen tot grote projecten u kunt altijd rekenen op ons vakmanschap voor een glad, strak en netjes eindresultaat.

Kies voor een kitspecialist/ kitter van Cultieflex als het gaat om herstel of renovatie van uw kitwerk

U wilt een vakman met knowhow en ervaring als het gaat om de renovatie van uw kitwerk. Want u wilt uw klus of project tot een goed einde brengen. En daarna weer zo lang mogelijk goed houden. Daarom geeft Kitbedrijf Cultieflex u tien jaar garantie op de kitwerkzaamheden dat wij voor u uitvoeren.

U kunt bij ons terecht voor renovatie- en herstelprojecten of klussen voor zowel woning- als utiliteitsbouw. De werkzaamheden kunnen volledig worden uitgebreid tot andere kitwerkzaamheden, zoals brandwerend afdichten of waterdicht maken.

Hoe gaan wij te werk in een kitherstel- en renovatie van kitwerk klus of project

Eerst stelt de kitspecialist van Kitbedrijf Cultieflex vast wat de beste totaal oplossing is die het meest effectief is voor de duurzaamheid van uw kitwerk. Dit heeft als voordeel dat u vanaf start voldoet aan de gestelde eisen om onnodige schade, teleurstelling en kosten te voorkomen.

Het is daarom voor u van belang eerst een grondig onderzoek te laten verrichten en op basis daarvan advies uit te brengen inzake herstel- en renovatie.

Gaan we eenmaal tot uitvoering over, dan krijgt  ook milieuaspecten ruime aandacht, aangezien de te verwijderen oude afdichtingmaterialen vaak schadelijke stoffen bevatten. In voorkomend geval worden ze conform de daarvoor geldende richtlijnen afgevoerd en vernietigd.

De kitspecialisten van Kitbedrijf Cultieflex  zijn er op ingesteld u in alle voorkomende gevallen te adviseren, inspecties uit te voeren of behulpzaam te zijn bij het volbrengen van nazorgprogramma's.

Indien u nog verdere vragen hebt zijn wij altijd via onze contactpagina bereikbaar en telefonisch kunt u ook contact met ons maken!

Dank u wel, we speken elkaar snel!

Een vraag?

Schroom niet om te bellen,
mailen of vraag geheel
vrijblijvend een offerte aan.

We zijn er om u te helpen!